Svojim produktima i uslugama okrenuti smo svima koji imaju potrebu za ugradnjom novih ili održavanjem postojećih sistema.


 

Misija

Ujediniti znanja, iskustvo i tehnologiju radi obostranog zadovoljstva. Opremanje prepoznatljivim, pouzdanim i podesivim proizvodima, te pružanje vrhunskih stručnih usluga u segmentu održavanja. Svojim djelovanjem stvarati konstantno zadovoljstvo klijenata.

 

Vizija

S fokusom na znanje i odnos prema kupcima, biti među vodećima po kvaliteti izvedenih radova, u segmentu klimatizacije i hlađenja.

 

Strategija

Strateško opredjeljenje u godinama koje slijede i dalje su usmjerenost na poboljšanje odnosa s kupcima, partnerima. Konstantan razvoj, proširenje usluga vezano za tržišne, zakonske i tehnološke potrebe naših klijenata. Kontinuirano obrazovanje vlastitih kadrova i osiguranje poticajne razvojne atmosfere. Povećanje broja korisnika naših usluga, uz sustavno poboljšanje odnosa s klijentima- postavljanje klijenta u prvi plan, realiziranje njegovog zahtjeva i potreba što kvalitetnije i u što kraćem vremenu. Nastojati biti aktivan sudionik u očuvanju prirodnih resursa i energije, koristiti proizvode i materijale koji ne zagađuju okoliš, upravljati na efikasan način i stvarati minimalan otpad.

 

Vlasnici

 

Drago Skender
dipl.ing.metalurgije

Ljiljana Skender
dipl.ing.metalurgije

 

Zapošljavamo stručne kadrove za područje klimatizacije, hlađenja i ventilacije:
 

 

Boris
Skender

Mag.ing.stroj.,
ovlašteni inženjer strojarstva

Damir
Čižmešija

Majstor instalater grijanja i klimatizacije, majstor elektromehaničar za kućanske aparate, SSS (Va)

Marko Drobnjak

Električar,
SSS

 

 

 

 

 

 

Željko Praštalo

Električar, SSS